Socorex Swiss švicarska je tvrtka s više od 60 godina iskustva u preciznoj tehnologiji distribucije fluida. Iznimnu kvalitetu proizvoda potvrđuje jamstvo od 3 godine na Acura manual pipete i dvije godine jamstva na dispenzere. Odabirom Socorex Swiss proizvoda možete biti sigurni u kvalitetu mjerenja i distribucije fluida, te se posvetiti vašem poslu na odgovarajući način.

Želite li preuzeti aktualni Socorex katalog (pdf) kliknite ovdje: Socorex katalog

Acura manual pipete

dizajnirane prije svega uzimajući u obzir potrebe korisnika u rutini. Ove pipete čine visoko tehnološki razvijeni materijali koji omogućavaju iznimnu ergonomiju pri upotrebi. Idealne su za istraživačke ili rutinske postupke pri čemu pružaju vrhunske rezultate, te čine pipetiranje sigurnijim i ugodnim za korisnika.

Acura electro

Posljednji redizajn učinio je elektroničko pipetiranje sigurnijim i ugodnijim za upotrebu. ACURA Electro ima ugrađen elektromotor kojim upravlja mikroprocesor.

Acura 865 Self Refilling Microdispenser

Ručni mikro dozator s automatskim samostalnim punjenjem, namijenjen ponavljajućoj raspodjeli mikrolitarskih volumena.

Calibrex dispenzeri

Potpuno nova linija Calibrex dispenzera omogućava odabir dispenzera koji će biti u svakodnevnoj rutini dugi niz godina. Jedinstvene funkcije poput “stop-cock” ventila za recirkulaciju tekućine unutar boce sastavni su dio ovih dispenzera. Dispenzeri Calibrex su podijeljeni u dvije grupe, “organo” i “solutae” ovisno o otpornosti na različite vrste kemikalija.

Stepper 416

Pipeta namijenjena višestrukom repetitivnom pipetiranju visoke točnosti. Volumski raspon od 10 do 5000 µL.

DoSys laboratorijske šprice

svestrane laboratorijske šprice robusni su instrumenti za distribuciju tekućina veće gustoće ili za specifične aplikacije kao što su cijepljenja ili hranjenje životinja.

Profiller propipete

propipete za usisavanje tekućina u klasične staklene pipete dostupne su od osnovne verzije do napredne elektroničke verzije.

Stalci i dodatni pribor

Stalci za pipete i dozatore koji osiguravaju njihovo pravilno skladištenje u svakom trenutku i produžuju im životni vijek. Ovdje možete pronaći i sav dodatni pribor i rezervne dijelove za Socorex proizvode.

Socorex Qualitix Premium nastavci

Širok izbor vrhunskih nastavaka za pipete za svakodnevnu upotrebu i posebne aplikacije. Nastavci odgovaraju Socorex pipetama, te većini pipeta drugih proizvođača.