Respons 910: iskorak u svijet kliničko-kemijskih sistema

Respons 910 je kompaktan, potpuno automatizirani analizator s inteligentnim značajkama za maksimalnu efikasnost. Tijekom razvoja, posebno se vodilo računa o jednostavnosti upotrebe, te vrlo niskoj potrebi za održavanjem i servisnim troškovima.
Preuzmite prospekt (Hr)

Zaista fleksibilan.

Kapacitet od 30 različitih metoda u jednostrukim (mono) ili dvostrukim (twin) kontejnerima i 30 mjesta za uzorke nudi potrebnu fleksibilnost za svakodnavnu rutinu. Integrirani STAT port omogućava jednostavno postavljanje hitnih uzoraka u svakom trenutku. Opsežan raspon visoko kvalitetnih testova kliničke kemije i imunoturbidimetrije proizvedenih u DiaSysu zaokružuje portfelj parametara.

Jednostavnost upotrebe.4eb390fb7f

DiaSys reagensi dokazane vrhunske kvalitete, kontejneri bez adaptera koji se postavljaju jednostavnim pokretom – jednom rukom, automatizirani bar kod čitač za uzorke i reagense, te software s  intuitivnim korisničkim sučeljem olakšava svakodnevnu rutinu.

Ekonomičan

DiaSys reagensi visoke kvalitete i duge stabilnosti predstavljaju osnovu ovog sistema. Dodajmo širok raspon mjerenih vrijednosti koji smanjuje na minimum potrebu za ponavljanjem, te jedinstveni dizajn instrumenta koji u potpunosti ukida troškove održavanja i servisa. Rezultat je visoko konkurentan odnos cijene po testu.

Respons 910, iskorak za Vaš laboratorijRotor2

  • superiorni sistem koji uključuje reagense, analizator i software
  • tehnologija visokih performansi u svom kompaktnom obliku: savršena mjera za laboratorije s malim do srednjim kapacitetom
  • integrirani sustav komponenti za najvišu moguću sigurnost i preciznost Vaših rezultata
  • idealan kao osnovni analizator ili pričuvni (backup) instrument
  • ekonomična investicija za suradne laboratorije
  • veliki iskorak u performansama za male laboratorije

Oku ugodan 😉

Nagrada “Red Dot Design” koju je Respons 910 dobio za dizajn, potvrđuje atraktivan vanjski izgled ovog analizatora. Nije najvažnije, ali dizajneri su prepoznali kako analizator ne mora biti “kockasta kutija” već simpatičan oku ugodan inventar u Vašem laboratoriju.red dot