• Vrhunska ergonomija
 • Mala težina pipete i ugodan rad bez zamaranja
 • Vrhunske metrologijske karakteristike i stabilnost
 • Podesivi odbacivač nastavaka (patentirano) omogućava da se na Socorex pipetu postavi većina dostupnih nastavaka na tržištu
 • Swift set system kalibracije omogućava korisniku samostalnu kalibraciju
 • Otporne su na udarce, UV svijetlo i autoklaviranje
 • Tri godine jamstva

Prospekt za preuzimanje Acura manual

Acura® manual 825 mikropipete podesivog volumena

Precizni mehanizam za podešavanje volumena robustan je i omogućava fleksibilnost. Volumen se može podesiti koristeći jednu ruku. Volumen se podešava lako koristeći klik mehanizam ali vrh pipete (koji može biti u različitim bojama) onemogućava neželjenu promjenu volumena tijekom rada. Ukupno 8 mikropipeta pokriva raspon volumena od 0.1 to 1000 µL.

Acura® manual TrioPack

TrioPack sadrži tri Acura manual pipete u različitim konfiguracijama volumena uz sniženu cijenu pipeta. Za dostupne konfiguracije kliknuti ovdje: 

Prospekt za preuzimanje TrioPack

Acura® manual 835 makropipete podesivog volumena

Precizni mehanizam za podešavanje volumena robustan je i omogućava fleksibilnost. Volumen se može podesiti koristeći jednu ruku. Volumen se podešava lako koristeći klik mehanizam ali vrh pipete (koji može biti u različitim bojama) onemogućava neželjenu promjenu volumena tijekom rada. Tri makropipete pokrivaju sljedeći raspon:
0.2 – 2 mL, 0.5 – 5 ml and 1 – 10 mL.

Dostupan je i adapter za pasteurove pipete.

Makropipete Acura® manual 815 mikropipete fiksnog volumena

Pipete fiksnog volumena vrhunskog su ergonomskog dizajna, ultra mekanog klipa mogu se autoklavirati potpuno sastavljene. Dostupne su rasponu od 1,5 i 10 ul ultra mikro volumenima, 10 do 1000 ul u mikro volumenima i makro modelima od 2, 2.5, 5 i 10 ml.

Acura® manual 855 multikanalne mikropipete

Mehanizam za podešavanje volumene je precizan i omogućava odabir izabranog volumena na siguran način. Volumen se može promijeniti koristeći jednu ruku. Odabir volumena je siguran na način da se volumen odabere vrtnjom klipa a zakretni vrh pipete u boji osigurava da se volumen nenamjerno pomakne tijekom pipetiranja. Ove multikanalne pipete omogućavaju proširenje pipetiranja u područje mikrotitar pločica.

Makro linija nudi modele od 8 ili 12 kanala s volumenima u rasponu od 0.5 do 350 µL.

Acura® manual XS

Pipeta XS extra sharp idealna je za istraživačke laboratorije. Optimiziran odnos oblika i veličine za superioran odziv, olakšan rad s mikro epruvetama ili mikrotitar pločicama. Jedinstveni patentirani dizajn sistema omogućava još manju potrebnu silu pritiska na klip pipete što čini pipetiranje još ugodnijim. Superiorne metrologijske karakteristike ispunjavaju svaki zahtjev kad se očekuje isključivo visoka preciznost bez kompromisa. Ukupno 8 modela pokriva raspone od 0.1 to 1000 µL.

Prospekt za preuzimanje Acura manual XS.

TwiXS Pack – sadrži dvije XS pipete i stalak za dvije pipete, niža cijena pipeta. Pogledajte dostupne konfiguracije: Prospekt za preuzimanje TwiXS i TrioPack


Acura® manual 810 pipeta za fiksno razrjeđenje (1:10)

Prospekt za preuzimanje Acura 810 (1:10)

Posebno dizajnirana pipeta za razrjeđenje kalibrirana u dva koraka koji omogućavaju pipetiranje 1 ml i 0,1 ml istog materijala. Metalni vrh dizajniran je za cijevne nastavke (straw tips) za aspiraciju iz uskih ili dubokih spremnika (npr. Stomacher® vrećice). Idealna alternativa za graduirane staklene pipete kojima se čine serijska 1:10 razrjeđenja u bakteriologiji.

 • Dva kalibrirana koraka fiksnog volumena nema podešavanja volumena
 • Ugodna mekana upotreba, izvrsna ergonomija
 • Izmijenjivi PE zaštitni filter vrha pipete
 • JustipTM sistem podešavanja konusa vrha pipete
 • Neovisna kalibracija za svaki volumen
 • Jednostavno održavanje, čišćenje i dezinfekciju
 • Može se autoklavirati potpuno sastavljena na 121°C
 • 3 godine jamstva