Diasys Diagnostic Systemsc87d2d9d7a

DiaSys Diagnostics u portfelju ima više od 90 optimiziranih reagensa za svakodnevnu rutinu i posebne aplikacije. Reagensi su tekući i spremni za upotrebu, vrhunske stabilnosti i visoke točnosti. Dostupni su u različitim kitovima, pakiranjima za otvorene sisteme ili pakiranja za automatiziranu upotrebu na kliničko kemijskim analizatorima.


Biokemijski analizator Respons 910.R910

Analizator kapaciteta 100/150 analiza na sat njemački je proizvod, robustan je i jednostavan za upotrebu. Respons 910 je kompaktan, potpuno automatizirani analizator s inteligentnim značajkama za maksimalnu efikasnost. Tijekom razvoja, posebno se vodilo računa o jednostavnosti upotrebe, te vrlo niskoj potrebi za održavanjem i servisnim troškovima.


Prokalcitonin FS

Procalcitonin (PCT) prethodnik hormona calcitonina, protein od 116 amino kiselina s molekularnom masom od 13 kDa. Kod zdravih pacijenata PCT se primarno pojavljuje u tireoidnim C stanicama i enzimatskom pretvorbom prelazi u calcitonin, kalcij regulatorni peptid. Pod utjecajem odn. stimulaciju bakterijskim toksinima, te upalnim citokinima PCT se pojavljuje u svim organima. Tako kod bolesnika sa sistemskim bakterijskim infekcijama, PCT koncentracija raste.


HbA1c net FS

Diasys HbA1c net FS test temelji se na enzimatskoj metodi koja donosi brojne dodatne prednosti visokoj kvaliteti rezultata. Pojednostavljuje postupak što povećava protok (veći broj rezultata ) jer zahtijeva kraći postupak, manje dodavanja od drugih metoda. Reagens je gotov za upotrebu u dvije komponente čime osigurava prikladnije i jednostavnije rukovanje.