Kompletna linija proizvoda za analizu urina našeg dugogodišnjeg partnera Urit Medical Electronic Group. Urit je vodeća kineska korporacija koja od 1984. godine razvija IVD dijagnostičke proizvode. Od 1700 ukupno zaposlenih, više od 300 zaposlenika bave se istraživanjem i razvojem novih proizvoda. Ukupno ima više od 150.000 instaliranih urinskih analizatora diljem svijeta. Ovo ogromno iskustvo omogućilo nam je da ponudimo cjelokupnu paletu urinskih proizvoda:

od najmanjeg analizatora za kemijsku analizu do najvećih, potpuno automatiziranih sistema koji koriste umjetnu inteligenciju za analizu urinskog sedimenta.

URIT 1600 + 1280 

Sistem za kompletnu potpuno automatiziranu analizu urina sastoji se od automatiziranog analizatora urina (URIT1600) i automatskog analizatora urinskog sedimenta (URIT1280). Zajedno spojenih u “walk-away” sustav omogućavaju potpunu automatizaciju analize urina.

URIT 1000Plus

Automatizirani analizator urinskog sedimenta. Ovaj analizator omogućava automatiziranu analizu urinskog sedimenta i manjim laboratorijima. Za vrhunske rezultate vrlo visokih 95% točnosti brine se napredni optički sustav.

URIT 500B 

Analizator za kemijsku analizu urina kapaciteta 520 urinskih traka na sat. jednostavno rukovanje putem ekrana osjetljivog na dodir. Dostupne su urinske trake 11 i 14 parametara.

URIT-50

Analizator za kemijsku analizu urina kapaciteta 60-125 urinskih traka na sat. Analizator omogućava standardizaciju postupka te ispis nalaza putem ugrađenog pisača. Dostupne su urinske trake od 11 i 14 parametara.