Socorex_logo+swissQ

Socorex Swiss švicarska je tvrtka s više od 50 godina iskustva u preciznoj tehnologiji distribucije fluida. Iznimnu kvalitetu proizvoda potvrđuje jamstvo od 3 godine na Acura manual pipete. Odabirom Socorex Swiss proizvoda možete biti sigurni u kvalitetu mjerenja i distribucije fluida, te se posvetiti vašem poslu na odgovarajući način.

Želite li preuzeti elektroničku verziju kataloga (pdf) kliknite ovdje: Socorex katalog
Ukoliko više volite listati katalog, pošaljite nam vaše podatke kako bismo vam na vašu adresu mogli poslati Socorex katalog.

Acura manual pipete

proizvedene su prije svega uzimajući u obzir korisnika. Ove pipete čine visoko tehnološki razvijeni materijali koji omogućavaju iznimnu ergonomiju pri upotrebi. Idealne su za istraživačke ili rutinske postupke pri čemu pružaju vrhunske rezultate, te čine pipetiranje sigurnijim i ugodnim za korisnika.

Acura electro

Posljednji redizajn učinio je elektroničko pipetiranje sigurnijim i ugodnijim za upotrebu. ACURA Electro ima ugrađen elektromotor kojim upravlja mikroprocesor.

Calibrex dispenzeri

Potpuno nova linija Calibrex dispenzera omogučit će vam da si odaberete dispenzer koji će vas služiti dugi niz godina. Jedinstvene funkcije poput stopcock ventila za recirkulaciju tekućine unutar boce. Dispenzeri Calibrex su podijeljeni u dvije grupe, “organo” i “solutae” ovisno o otpornosti na različite vrste kemikalija.

Dosys laboratorijske šprice

svestrane laboratorijske šprice robusni su instrumenti za distribuciju tekućina veće gustoće ili za specifične aplikacije kao što su cijepljenja ili hranjenje životinja.